top of page

Rețeta de Crăciun de la Weider

Poza scriitorului: WeiderWeider








Rețeta de Crăciun. Iată o rețetă pentru brăduț cu ciocolată și foietaj – o opțiune delicioasă pentru sărbători. Dacă doriți să adăugați un aspect mai festiv, puteți decora brăduțul cu zahăr pudră sau fulgi de cocos.


Ingrediente

  • 1 borcan de ciocolată tartinabilă (aproximativ 200g)

  • 2 foi de foietaj

  • Îndulcitor (opțional, în funcție de preferințe)

  • Scorțișoară (opțională, pentru aromă)

Pregătire

  • Preîncălziți cuptorul la 180 de grade Celsius.

  • Desfășurați foițele de foietaj. Încălziți ciocolata tartinabilă într-un vas mic, fie pe baie de aburi, fie la cuptorul cu microunde, până devine ușor lichidă.

  • Așezați o cantitate de ciocolată topită pe foietaj… Asigurați-vă că marginile sunt bine sigilate.

  • Așezați brăduțul pe o tavă de copt căptușită cu hârtie de copt.

  • Opțional, presărați îndulcitor și scorțișoară deasupra brăduțului pentru un plus de aromă și dulceață.

  • Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 20 de minute sau până când foietajul devine frumos aurit și crocant.

  • După coacere, lăsați brăduțul să se răcească timp de câteva minute înainte de a-i servi.





Sursă:



Comments


bottom of page